پک 12 عددی با طعم های متنوع ودلپذیر :موز 1عددتوت فرنگی 1عددآلبالو 1عددپرتقال 1عددآناناس 1عددلیمو 1عددکاکائویی 2عددقهوه 2عددوانیل 2عدد
محصولات مرتبط
دستور پخت پودر کیک ۵٠٠ گرمی بیز مخصوص ۴ تا ۶ نفر:
- تخم مرغ ۳ عدد
- پشیر یک لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
روش پخت پک ۱۲ عددی مخلوط پودر کیک بیز :
ابتدا فر را با دمای ۱۹٠ درجه سانتیگراد یا ۳۴۷ درجه فارنهایت گرم نمایید.
برای قالب های دارای عمق زیاد دمای فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد و مدت ۴٠ تا ۴۵ دقیقه و برای قالب های با عمق کمتر دمای ۱۸٠ درجه سانتیگراد و زمان ۳۵ تا ۴٠ دقیقه برای پخت کامل پیشنهاد می گردد.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را آنقدر هم زده تا از ظرف نریزد.
در ظرف دیگر زرده تخم مرغ، روغن و شیر را مخلوط نمایید. سپس پودر کیک بیز را کم کم به مخلوط بیافزایید در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده و به هم بزنید، خمیر حاصله را به مدت ۱٠ دقیقه در یخچال قرار دهید قالب کیک را چرب نموده و مواد را در داخل قالب بریزید، به مدت ذکر شده در بالا در فر بگذارید.
پس از اطمینان از پخت کیک صبر کنید، تا قالب سرد شود و سپس کیک را از قالب خارج نموده و نوش جان کنید.
دیدگاه خود را بنویسید