پک ۱۲ عددی مخلوط پودر کیک بیز

Numeric Package Mixed Cake

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • فواید استفاده:: راحتی: زمان آماده سازی کم آرامش خاطر: کیفیت ثابت کارایی: جلوگیری از اشتباه در هنگام وزن کردن مواد ا... ذخیره سازی: انبار کردن و نگهداری آسان سرعت: زمان کمتر کیفیت بالای کیک: بافت و طعمی که انتظارات مشتریان ر... ابتکار: توسعه در طعم و ایده های جدید در راستای گرا...
9%
462,000
424,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

پک 12 عددی با طعم های متنوع ودلپذیر :موز 1عددتوت فرنگی 1عددآلبالو 1عددپرتقال 1عددآناناس 1عددلیمو 1عددکاکائویی 2عددقهوه 2عددوانیل 2عدد

دستور پخت پودر کیک ۵٠٠ گرمی بیز مخصوص ۴ تا ۶ نفر:

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پشیر یک لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان

روش پخت پک ۱۲ عددی مخلوط پودر کیک بیز :

ابتدا فر را با دمای ۱۹٠ درجه سانتیگراد یا ۳۴۷ درجه فارنهایت گرم نمایید.

برای قالب های دارای عمق زیاد دمای فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد و مدت ۴٠ تا ۴۵ دقیقه و برای قالب های با عمق کمتر دمای ۱۸٠ درجه سانتیگراد و زمان ۳۵ تا ۴٠ دقیقه برای پخت کامل پیشنهاد می گردد.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را آنقدر هم زده تا از ظرف نریزد.

در ظرف دیگر زرده تخم مرغ، روغن و شیر را مخلوط نمایید. سپس پودر کیک بیز را کم کم به مخلوط بیافزایید در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده و به هم بزنید، خمیر حاصله را به مدت ۱٠ دقیقه در یخچال قرار دهید قالب کیک را چرب نموده و مواد را در داخل قالب بریزید، به مدت ذکر شده در بالا در فر بگذارید.

پس از اطمینان از پخت کیک صبر کنید، تا قالب سرد شود و سپس کیک را از قالب خارج نموده و نوش جان کنید.

فواید استفاده:
راحتی: زمان آماده سازی کم
آرامش خاطر: کیفیت ثابت
کارایی: جلوگیری از اشتباه در هنگام وزن کردن مواد اولیه
ذخیره سازی: انبار کردن و نگهداری آسان
سرعت: زمان کمتر
کیفیت بالای کیک: بافت و طعمی که انتظارات مشتریان را برآورده کند
ابتکار: توسعه در طعم و ایده های جدید در راستای گرایش مشتریان

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...