خرما این میوه بهشتی و قرآنی و ملی در استانهای گرمسیر جنوب کشورمان بعمل می آید.در این مناطق وجود ریزگردهایی که روی میوه خرما می نشینند باعث آلودگی شدید آن می گردد.خرما را با توجه به مساعد بودن احتمال تکثیر مخمر و کپک و آلودگی های ثانویه برای مدت طولانی امکان نگهداری آن وجود ندارد.با توجه به این که هنگام برداشت و مصرف ، میوه خرما معمولا شسته نمی شود و حتی با امکان شستشوی معمولی خانگی نمی شود این مشکل را برطرف نمود.
محصولات مرتبط
نحوه تولید و فرآوری
خرما بار دکتر بیز با استفاده از خرمای درجه یک خوراکی و پس از تایید کنترل کیفیت خرمای ورودی ، توسط دستگاههای تمام اتوماتیک اروپایی ضمن فرایند ضد عفونی و پاستوریزه – فرآوری و بسته بندی می گردد.
همچنین در طی فرایند هیچگونه ماده افزودنی – شیمیایی و نگهدارنده به آن اضافه نمی گردد.
خرما بار دکتر بیز حداقل تا یک سال در داخل بسته بندی و تحت شرایط معمولی قابل نگهداری و مصرف می باشد.
دیدگاه خود را بنویسید