پک 12 عددی ادویه دکتر بیز Biz | پک 12 عددی بیز تهیه شده از مرغوبترین و سالم ترین ادویه های موجود می باشد که در پک فوق 12 عدد ادویه به ترتیب زردچوبه ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، سماق ، لیمو عمانی ،ادویه لیمو فلفلی، ادویه ایتالیایی ، ادویه مکزیکی ، ادویه ماست و خیار ، ادویه سالاد ، ادویه پلویی،ادویه کتلت و همبرگر می باشد
محصولات مرتبط
ادویه های این پک شامل موارد زیر میباشد
1- زردچوبه
- زردچوبه سرشار از نیاسین،آهن،روی،مس،پتاسیم و منیزیم است و دارای مادهای به نام کورکومین است که عامل رنگ زردچوبه و آنتی اکسیدانی قوی است.
2- فلفل قرمز
- فلفل قرمز سرشار از ویتامین c بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
- تحقیقات نشان داده است که فلفل قرمز در کاهش اشتها تاثیر بسیار داشته است.
3- فلفل سیاه
فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد.
- طبع فلفل گرم و خشک است.
- آنتی اکسیدان مفید به حساب می آید و مانع از آسیب رادیکال های آزاد می شود.
4- سماق
سماق، درختچهای است به ارتفاع ۴- ۳ متر که شاخههای جوان و دمبرگهای آن را موهای ریزی پوشانده است. گلهای آن، حنایی رنگ است و در حدود ۱۰ سانتیمتر طول دارد و دارای میوههای خوشهای شکل به رنگ قرمز و قهوهای است که ابتدا طعم آن گس بوده و پس از رسیدن ترش میشوند.
نام علمی سماق Rhus coriaria است که در قدیم به آن “سماک” نیز میگفتند. در حقیقت فارسی آن سماک و عربی آن سماق است.
از نظر طب قدیم سماق سرد و خشک است.
نامهای دیگر آن: سَماق، تمتم، سماقیل، سماقالدباغین، سماق معمولی، اثرون، تتری، طمطم، سماک، سماقالدباغه، اسرون، عبرب و روسی اوطا
- سماق برای بیماران دارای قند خون، دیابت و چاقی مفرط مفید است.
- سماق سرشار از ویتامین ث و اسید های چرب امگا ۳ است.
5- لیمو عمانی
لیموعمانی گونه دیگری از لیموترش و درخت آن از خانواده نارنج است. لیموعمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛ به طوری که تازهاش را نمیتوان به تنهایی مصرف کرد. به همین دلیل آن را در آفتاب خشک میکنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد.
لیموعمانی از میوههایی است که خشک شده آن را معمولا به عنوان چاشنی در طبخ خورشهای ایرانی چون قورمهسبزی و قیمه استفاده میکنند.
- سرشار ازویتامینها به ویژه ویتامین C و مواد معدنی نظیر کلسیم و پتاسیم می باشد
6- لیمو فلفلی
- نقش ادویه ای مثل لیمو فلفلی در غذاها باعث خاصیت و مزه تند و ترش و دلچسبی می شود که می تواند به عنوان چاشنی بسیار مهمی در جیره غذایی نیز محسوب شود
- شرکتهای تولید کننده این گونه ادویه جات با تخصص و فنی ظرافت کارانه که در امر تولید و پرورش به دست آورده اند، توانسته اند تولیدات خود را روز به روز متنوع تر و مرغوب تر نمایند
- مراجعه به فروشگاهها و شبکه فروش اینترنتی توسط مشتریان و مصرف کنندگان این اطمینان خاطر را به تولید کنندگان و عمده فروشان برتر می دهد که محصولات آنها از لحاظ کیفیت می تواند عامل مهمی برای رضایت و مقرون به صرفه بودن هر دو طرف معامله در ادویه جات به خصوص این محصول می باشد
7- ادویه ایتالیایی
- حاوی ویتامین های A ،B ، C ،E و املاح ید، آهن و کلسیم می باشد.
;;;; موارد استفاده آشپزی ادویه ایتالیایی ;;;;
چاشنی جهت خوش طعم و عطر کردن غذاهای ایتالیایی مثل اسپاگتی، ماکارونی ،پاستا ،راویولی ،پیتزا .
8- ادویه سالاد
- دارای ویتامینA ، B ،C و املاح ید، آهن و کلسیم است.
9- ادویه پلویی
- خوشبو کننده ی دهان و عرق بدن است.
10- ادویه ماست و خیار
ادویه خیار ماست ادویه ترکیبی مناسب برای غذای خیار ماست می باشد که در فصل گرما به علت خنکی بیشترین استفاده ازش می شود.
11- ادویه مخلوط تند مکزیکی(خاص دوستاران غذای تند)
12- ادویه کتلت و همبرگر
این ادویه بهترین و طعم بخش ترین ادویه جهت تهیه همبرگر و کتلت خانگی میباشد
دیدگاه خود را بنویسید